Ev hanımlarının yeni trendi koltuk yıkama

Koltukların temizliğini sağlamak oldukça güçtür. Ev hanımları koltukları temizletebilmek için genelde profesyonel koltuk yıkamacı hizmeti alırlar. İşinin hakkını vererek koltukları temizleyen bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar koltuk temizliği konusunda uzmandır.


Bu firmalardan bir tanesi koltukyikamaci.blogspot.com dur. Bu web sitesinde koltuk yıkama konusunda detaylı bilgilendirmeyi bulabilirsiniz. Koltuk yıkamacı sitesi koltukların nasıl temizleniceği hakkında vermiş olduğu bilgilerin yanında fiyatlar konusundada bilgi sunmaktadır.

Biev ürünleri : Kahvaltı takımları

Biev kataloğunda yer alan kahvaltı takımları, estetik şekilleri ve renkleri ile hemen dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Kahvaltı çok önemli. Benimde en sevdiğim öğün olan kahvaltı için aldığım porselen takımlara çok önem veririm. Kahvaltıda olmasını istediğim her parça bu sette mutlaka olmalı ve bir uyum sergilemeli.


Biev firması ürünleri içinde yer alan bu kahvaltı takımları'da tam istediğim özelliklere sahip. Özellikle kataloglarında dikkatimi çeken ve indirime giren iki kahvaltı takımı Papillon ve Viola serisi gerçektende çok hoşuma gitti. İkiside 38 parçadan oluşuyor ve fiyatlarıda 390 TL den 195 TL ye düşürülmüş.


Benim gibi kahvaltıya düşkünseniz ve kahvaltı yaparken görsel bir şölen istiyorsanız Biev kahvaltı takımlarını mutlaka incelemelisiniz.

Gümüşsuyu halı modelleri ve fiyatları

Ülkemizde son yıllarda birbirinden şık ve dekoratif halı modelleri tasarlayan bir çok halı firması, her tür ev dekorasyonuna hitap edecek halı modelleri ile hizmet veriyorlar.

Yıllarında deneyimi ile halı sektöründe etkin bir yere sahip olan gümüşsuyu, halı modellerinde her yıl daha yenilikçi ve modern çizgileri ile dikkat çekiyor.

Gümüşsuyu halı modelleri ve fiyatları, halının yapısına, ebatlarına, desenlerine renklerine göre değişiyor. Gümüşsuyu halı modelleri, morez, olimpos, destan, yakamoz, gümüş dantel koleksiyonu gibi bir çok farklı seriden oluşuyor.

Gümüşsuyu halı modelleri, son derece kaliteli ipliklerden üretilip, insan sağlığına zararı olmayan yapısı, kolay temizlenmesi, leke tutmaması gibi özellikleri ile de göz dolduruyor.







Bernardo yemek takımları

Yemek masası dizaynlarında en önemli unsur olan yemek takımları, bir çok farklı firma tarafından üretiliyor. Ünlü bernardo firması da bu yılda son derece şık, farklı yemek takımları tasarladı.

Bernardo yemek takımları, kendine has tarzı, çizgileri, desenleri, modelleri ile yemek masalarına farklılık katıyor. Modern çizgilerle tasarlanan Bernardo yemek takımları, son derece dayanıklı, kaliteli ve sağlıklı yapıda üretilerek, yıllarca güven içinde kullanmanızı sağlıyor. Çabuk kırılmayan, yıkandığında renkleri solmayan, desenleri bozulmayan yapısı sayesinde Bernardo yemek takımları, porselen dünyasında en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Bernardo yemek takımları, yeni modelleri ve güncellenen fiyat listesi için Bernardo resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.












Avize modelleri ve fiyatları

Ev dekorasyonu ve ofis dekorasyonu için kullanacağınız aydınlatma sistemlerinde, mekanınızın genel dekorasyonuna uyum sağlayacak bir çok farklı modelde avize çeşitleri bulabilirsiniz.

Avize modelleri, modern avize, antik avize, krom avize, ahşap avize, boyalı avize, ledli kumandalı avize, kristal avize, lambader avize, yerli avize modeli olarak bir çok farklı modelde karşınıza çıkıyor. Avize modelleri fiyatları ise tamamen avizenin modeline, tasarımına, ebatlarına göre değişiyor. Örneğin lambeder avizeler 400 TL ile 700 TL arasında değişirken, ahşap avize modelleri 124 TL ile 500 TL arasında değişebiliyor.

Avize modelleri ve fiyatları için, ev aksesuarları satan mağazalara, aydınlatma ürünleri satan mağazalara veya internet üzerinden avize, lamba modelleri satan sitelere bakabilirsiniz.